Bärgning Vellinge Skånebärgaren AB
Dygnet runt
Året runt
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38
Lokalt
020-38 38 38
Rikstäckande
020 38 38 38

Bärgning Vellinge - Falck

Skånebärgaren AB - Bärgning, vägassistans och transport

Skånebärgaren AB utför vägassistans och bärgning i Vellinge och i region Skåne. Vi bärgar alla typer av lätta och tunga fordon. Vi kan även hjälpa till med transporter och tunga drag.

Vår personal har lång och bred erfarenhet av all slags bärgning. Vi på bärgningsstationen i Lund anstränger oss kontinuerligt för att bibehålla och förbättra våra kunskaper och utökar vår expertis i takt med att vi expanderar och ställs inför nya utmaningar. Vi är fast beslutna att lära och utveckla vår kompetens.

För oss är service A och O, därför bedriver vi även en taxiverksamhet, så att vi kan hjälpa dig som kund vidare på resan. Vi har även en egen verkstad där vi reparerar och utför service på fordon.

Skånebärgaren AB är anslutna till Falck Räddningskår med sina hundratals bärgningsstationer från söder till norr. Falck är rikstäckande när du behöver vägassistans.

Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar. Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer. Falck försöker alltid att vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi är alltid tillgängliga och redo att hjälpa. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt med hängivenhet när människor behöver vår hjälp.

Falck ger dig en tryggare vardag.

Kontakta oss
Bärgning: 046 - 372 372
Verkstad: 046-20 91 69
Taxi: 046 - 20 22 80

Se Reklamblad(PDF) >>

Gå till Falck Bärgning Vellinge externa hemsida
Vägassistans från Falck - alltid en snabb lösning

Falck Bärgning Vellinge hjälper dig med:

  • doneReparation på plats
  • doneStarthjälp
  • doneBärgning
  • doneOfrivilliga driftstopp
Jag godkänner att uppgifter hämtas från Transportstyrelsen samt eventuellt används av Falck i försäljningssyfte.
Telefon
Rikstäckande
020 38 38 38

Falck Sverige

Människor som hjälper människor.
Falck hjälper privatpersoner, företag och organisationer att uppnå trygghet i vardagen. Vi arbetar med trygghet utifrån ett helhetsperspektiv och erbjuder vägassistans, första hjälpen utrustning, vägassistansförsäkring och mycket annat.
Vår räddningscentral levererar trygghetstjänster dygnet runt, årets alla dagar. Falck har funnits som leverantör sedan 1906 och under åren har vi byggt upp ett eget rikstäckande bärgarnätverk som sträcker sig längs med hela Sverige. Gå till www.falcksverige.se